Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 56g16kcal0.6g2.4g0.1g1.2g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g28g15kcal1.6g1.5g0.3g0g
Pekoni, paistettu 11g54kcal1.7g0g5.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK56g96kcal5.6g5.6g5.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g362kcal19g19g22.8g2.6g
Valittu annoskoko151g181kcal9.5g9.5g11.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna76g90kcal4.8g4.8g5.7g0.7g
Arvot/100g100g119kcal6.3g6.3g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174