Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g8g29kcal0.6g6.3g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g38g85kcal7.1g0g6.4g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g25g25kcal1.9g3.7g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä19g14kcal0.8g2.3g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g313kcal21.2g25g13.8g1.6g
Valittu annoskoko151g157kcal10.6g12.5g6.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna76g78kcal5.3g6.3g3.5g0.4g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586