Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g33g7.2kcal0.3g1.5g0g0.7g
Tonnikala öljyssä 19g35kcal5g0g1.7g0g
Kesäkurpitsa39g6.7kcal0.2g1g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g40g14kcal0.4g2.7g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g214kcal12.4g12g13g3.8g
Valittu annoskoko151g107kcal6.2g6g6.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna76g54kcal3.1g3g3.3g1g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741