Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g68g23kcal1g4.1g0.3g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena5.2g20kcal0.1g4.8g0g0g
Ketsuppi, meira6.3g4.4kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g327kcal29g19.8g14.6g0g
Valittu annoskoko151g164kcal14.5g9.9g7.3g0g
Annoskoko puolitettuna76g82kcal7.3g5g3.7g0g
Arvot/100g100g108kcal9.6g6.5g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365