Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 38g24kcal1.2g1.8g1.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%9g26kcal2.7g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g403kcal40.8g5.2g24.2g0.4g
Valittu annoskoko151g202kcal20.4g2.6g12.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna76g101kcal10.2g1.3g6.1g0.1g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722