Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl30g135kcal2.1g19.2g5.7g1g
Voi 12g87kcal0.1g0g9.7g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g45g153kcal0.9g1.2g16.2g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g30g81kcal2.4g3.6g6g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kinuskikastike 15g63kcal0.1g8.5g3.2g0g
Daim 56g4.2g23kcal0.2g2.5g1.3g0g
Liivatelehti, gelatiini1.3g4.4kcal1.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g1208kcal13.8g98.4g84.2g2g
Valittu annoskoko152g604kcal6.9g49.2g42.1g1g
Annoskoko puolitettuna76g302kcal3.5g24.6g21.1g0.5g
Arvot/100g100g398kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939