Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g84g14kcal1.6g1.8g0.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g38g127kcal0.7g1.1g13.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g30g116kcal8.6g0.6g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g515kcal21.8g7g43.8g0g
Valittu annoskoko152g258kcal10.9g3.5g21.9g0g
Annoskoko puolitettuna76g129kcal5.5g1.8g11g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.3g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931