Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g179kcal0.3g0.1g20g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g32g108kcal2.8g22.7g0.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g11g68kcal2.7g0.7g6.1g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)28g39kcal2.1g1.5g2.8g0g
Appelsiinimehu, 2 dl6.3g2.8kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g1060kcal21.8g100.8g63.2g0g
Valittu annoskoko152g530kcal10.9g50.4g31.6g0g
Annoskoko puolitettuna76g265kcal5.5g25.2g15.8g0g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576