Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 104g150kcal16.7g0g9.3g0g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Tilli, tuore 21g6.2kcal0.8g0.2g0.2g0.4g
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 2.7g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g491kcal36g5.8g35.8g2g
Valittu annoskoko152g245kcal18g2.9g17.9g1g
Annoskoko puolitettuna76g123kcal9g1.5g9g0.5g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230