Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.1kcal0g1.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 141g54kcal0.2g11.5g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g244kcal0.6g31g11.4g4.2g
Valittu annoskoko152g122kcal0.3g15.5g5.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna76g61kcal0.2g7.8g2.9g1.1g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339