Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.91g320kcal12.2g62.2g2.2g3.5g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g46g79kcal7g0g5.6g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g874kcal38.4g124.4g24g7g
Valittu annoskoko152g437kcal19.2g62.2g12g3.5g
Annoskoko puolitettuna76g218kcal9.6g31.1g6g1.8g
Arvot/100g100g288kcal12.6g41g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793