Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g83g190kcal15.8g0g14.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu3.1g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)10g39kcal1.4g7.5g0.3g0.4g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g21g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.3g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 19g43kcal0.9g3.3g2.6g1.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste16g56kcal4.5g0.3g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g670kcal45.6g24.6g43.2g3.6g
Valittu annoskoko152g335kcal22.8g12.3g21.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna76g168kcal11.4g6.2g10.8g0.9g
Arvot/100g100g221kcal15g8.1g14.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308