Musaka

Viipaloi munakoiso, voitele oljyllä ja mausta aromisuolalla.

Pehmennä viipaleita 200 asteisessa uunissa n.20min.

Pehmennä hienonnettu sipuli ja valkosipuli öljytilkassa, paista jauheliha ja mausta se paprikajauheella, mustapippurilla, rosmariinilla ja suolalla.

Lisää tomaattipyree sekä lihaliemi, anna hautua n.20min.

Lisää soijarouhetta loppuvaiheessa jäljelläolevan nesteen mukaan.

Lado munakoisot ja jauheliha kerroksittain, sekoita jugurtti, muna ja juusto keskenään, kaada seos päällimmäiseksi.

Kypsennä 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 55g12kcal0.3g1.7g0.1g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 35g45kcal7.3g0g1.8g0g
Juusto, Arla Kadett 5%12g22kcal4g0.2g0.6g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g1.6g4.5kcal0.8g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.5g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Luonnonjogurtti (Ingman)16g9kcal0.6g0.8g0.4g0g
Lihaliemi laimennettu 16g3kcal0g0.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g244kcal27.6g9.2g10.2g3g
Valittu annoskoko152g122kcal13.8g4.6g5.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna76g61kcal6.9g2.3g2.6g0.8g
Arvot/100g100g80kcal9.1g3g3.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191233