BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu26g17kcal0.5g3.7g0g0.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 34g12kcal1.5g0.7g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g44kcal3g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g146kcal10g8.8g7g3g
Valittu annoskoko152g73kcal5g4.4g3.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna76g37kcal2.5g2.2g1.8g0.8g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583