Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%28g48kcal5.6g0g2.8g0g
Keräkaali, 100g106g25kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
Fondue, puolet paketista 220 g3.5g7.7kcal0.7g0.4g0.6g0g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g7g23kcal1g4.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g212kcal17.4g17.2g7.6g6g
Valittu annoskoko152g106kcal8.7g8.6g3.8g3g
Annoskoko puolitettuna76g53kcal4.4g4.3g1.9g1.5g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.7g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116