Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g105g367kcal12.6g74.5g2.2g3.1g
Ruisjauho Pirkka86g262kcal8.3g52.4g1.7g12.9g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka180g621kcal23.4g118.7g4.9g7.2g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal4.9g4.4g0.7g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi230g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g45g405kcal0g0g45g0g
Heinz ketsuppi90g92kcal0.8g21.5g0.1g0g
Chilikastike (Hp)15g20kcal0.2g4.8g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti330g462kcal59.4g3.3g16.5g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka135g77kcal0.5g18.9g0.1g1.5g
Aurajuusto (Valio), annos 17g80g272kcal16g0g23.2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%200g570kcal62g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3020g6374kcal376.2g597g256.8g49.4g
Valittu annoskoko1510g3187kcal188.1g298.5g128.4g24.7g
Annoskoko puolitettuna755g1593kcal94.1g149.3g64.2g12.4g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890