Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g7092g25177kcal461g2269.5g1631.2g127.7g
Taloussuklaa, Fazer2128g10957kcal83g1191.5g638.3g112.8g
Kananmuna kuoreton 780g1113kcal97.5g2.3g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g74495kcal1283g6926.6g4699g481g
Valittu annoskoko10000g37248kcal641.5g3463.3g2349.5g240.5g
Annoskoko puolitettuna5000g18624kcal320.8g1731.7g1174.8g120.3g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305745