Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3559g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 178g133kcal23.3g2g0.7g12.3g
Vehnälese 285g650kcal37.9g43.8g12.8g106.8g
Ruislese 242g676kcal36.3g62.9g10.4g94.4g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g712g2634kcal99.6g391.5g56.9g78.3g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)2135g7473kcal256.2g1473.3g40.6g106.8g
Vehnäjauho puolikarkea 2847g9769kcal290.1g1992.9g34.2g99.6g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 29g116kcal0g28.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42897kcal1486.8g7989.6g311.2g996.4g
Valittu annoskoko10000g21449kcal743.4g3994.8g155.6g498.2g
Annoskoko puolitettuna5000g10724kcal371.7g1997.4g77.8g249.1g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948