Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 857g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Poronliha, paistettu 257g514kcal63.7g0g28.9g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g286g114kcal2.9g23.1g0.9g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g16g19kcal0.4g1g1.4g0.2g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g1356kcal135.2g58.6g62.8g5.2g
Valittu annoskoko1512g678kcal67.6g29.3g31.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna756g339kcal33.8g14.7g15.7g1.3g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305