Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g66g225kcal13.8g0g18.5g0g
Sipuli 101g31kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g359g395kcal82.7g0g5.4g0g
Punajuuri 130g50kcal1.3g9g0.3g3.2g
Paprika punainen 36g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g6g54kcal0g0g6g0g
Parsakaali brokkoli 148g52kcal6.8g2.9g0.4g3.7g
Katkarapu 180g123kcal26g0g2g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g6.6g19kcal1.3g0.3g1.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 359g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka120g419kcal9.1g94.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g2757kcal285.2g226.6g70.4g18.8g
Valittu annoskoko1512g1378kcal142.6g113.3g35.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna756g689kcal71.3g56.7g17.6g4.7g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790