Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18.1g0g
Sokeri 136g552kcal0g136g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g313kcal9.3g63.8g1.1g3.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8g30kcal1.5g0.9g1.7g2.4g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)120g240kcal3.1g4.7g24g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g200g700kcal4.2g16g70g0g
Mansikka 176g82kcal0.9g14.8g0.4g3.3g
Banaani, kuorittu 240g209kcal2.5g43.9g1g4.3g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen360g216kcal1.1g50.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g5201kcal89.6g665g233.4g26.4g
Valittu annoskoko1512g2600kcal44.8g332.5g116.7g13.2g
Annoskoko puolitettuna756g1300kcal22.4g166.3g58.4g6.6g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705