Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 33g25kcal4.4g0.4g0.1g2.3g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta732g2635kcal95.1g512.3g15.4g25.6g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 67g353kcal0.2g0.3g39.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.4g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Ohrasuurimo 27g86kcal2.2g16.8g0.5g2g
Lihaliemi laimennettu 67g13kcal0g2g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g449kcal0g0g49.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g7743kcal261.4g1093.4g242.6g61g
Valittu annoskoko1512g3872kcal130.7g546.7g121.3g30.5g
Annoskoko puolitettuna756g1936kcal65.4g273.4g60.7g15.3g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334