Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)200g865kcal43.1g7.8g73.9g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 599g579kcal18g117.4g1.9g5.9g
Omena, keskikokoinen 200g80g27kcal0.2g5.7g0.2g1.4g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g160g439kcal46.3g0.2g27.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)80g24kcal0.6g4.7g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 320g423kcal8.4g10.2g38.3g0g
Tonnikala öljyssä 74g140kcal20g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g4995kcal273.2g292g296.6g14.6g
Valittu annoskoko1512g2497kcal136.6g146g148.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna756g1249kcal68.3g73g74.2g3.7g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625