Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl299g1018kcal6g9g104.8g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g299g764kcal17.7g9.6g71.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,3299g195kcal32.9g12.6g0.9g0g
Mango (tuore)299g201kcal1.5g45.8g0.9g6.3g
Mansikka 299g139kcal1.5g25.2g0.6g5.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g4752kcal119.2g234g357.6g24g
Valittu annoskoko1512g2376kcal59.6g117g178.8g12g
Annoskoko puolitettuna756g1188kcal29.8g58.5g89.4g6g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758