Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 903g1014kcal190.7g0g27.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g316g85kcal4.1g15.2g0.6g5.4g
Porkkana 117g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Punaviini 135g95kcal0.4g0.3g0g0g
Mustapippuri 3g8.3kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g14g15kcal0.7g2.8g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 6.3g19kcal0.7g0.9g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g2674kcal398.8g78.8g59.2g19.6g
Valittu annoskoko1512g1337kcal199.4g39.4g29.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna756g669kcal99.7g19.7g14.8g4.9g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890