Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 199g284kcal24.9g0.6g20.4g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g271g1101kcal0g271.2g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta264g952kcal34.4g185.1g5.6g9.3g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 136g62kcal4.1g6.5g2g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen90g651kcal0g0g72.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g542g184kcal1.1g38.5g1.6g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g6499kcal130g1010.6g203.8g38.2g
Valittu annoskoko1512g3250kcal65g505.3g101.9g19.1g
Annoskoko puolitettuna756g1625kcal32.5g252.7g51g9.6g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210