Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g482g2892kcal115.7g31.8g260.2g0g
Voi 121g874kcal1.4g0.5g97.9g0g
Liivatelehti, gelatiini361g1261kcal309.4g0g0.4g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g241g819kcal7.2g7.2g84.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g241g614kcal14.2g7.7g57.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton54g11kcal0.2g0.9g0g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 12g49kcal0.4g11.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g13042kcal897g119.6g1000.8g0.2g
Valittu annoskoko1512g6521kcal448.5g59.8g500.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna756g3261kcal224.3g29.9g250.2g0.1g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678