Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha868g1440kcal164.8g0g86.8g0g
Sipuli 99g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 248g159kcal7.9g11.9g8.7g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g37g99kcal3.2g19g0.4g5g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.2g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)50g99kcal0g23.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 186g233kcal20.4g0.5g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g4142kcal396g124.4g225.8g13.4g
Valittu annoskoko1512g2071kcal198g62.2g112.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna756g1035kcal99g31.1g56.5g3.4g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905