Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai280g1034kcal14g89.5g69.9g5.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha349g580kcal66.4g0g34.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl9g83kcal0g0g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g280g57kcal1.7g10.6g0.8g3.9g
Juustoraaste Arla Magre 17%70g196kcal20.3g1.7g11.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 210g38kcal1.2g5.2g0.8g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g210g43kcal1.3g8g0.6g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g4117kcal212.6g240g257g31.4g
Valittu annoskoko1512g2059kcal106.3g120g128.5g15.7g
Annoskoko puolitettuna756g1029kcal53.2g60g64.3g7.9g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249