Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 284g975kcal28.9g198.8g3.4g9.9g
Sokeri 74g302kcal0g74.2g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 192g267kcal24g0.6g18.8g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 87g464kcal0g0g52.4g0g
Kaurajuoma, GoGreen874g350kcal8.7g52.4g8.7g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g4712kcal123.2g652g166.6g30.2g
Valittu annoskoko1512g2356kcal61.6g326g83.3g15.1g
Annoskoko puolitettuna756g1178kcal30.8g163g41.7g7.6g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526