Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)1321g5720kcal285.3g51.5g488.8g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 3963g3827kcal119.3g776.4g12.7g39.2g
Omena, keskikokoinen 200g528g180kcal1.1g37.5g1.6g9.5g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g1057g2906kcal306.5g1.1g179.7g0g
Suolakurkku (Rainbow)528g159kcal4.2g31.2g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 2114g2796kcal55.6g67.6g253.6g0g
Tonnikala öljyssä 489g928kcal132.6g0g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33030kcal1809.2g1930.6g1961.8g97.4g
Valittu annoskoko10000g16515kcal904.6g965.3g980.9g48.7g
Annoskoko puolitettuna5000g8258kcal452.3g482.7g490.5g24.4g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625