Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka63g6.9kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.2g2.6g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl22g16kcal0.9g1.7g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 687g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3030g1261kcal31.6g174.4g41.8g18g
Valittu annoskoko1515g631kcal15.8g87.2g20.9g9g
Annoskoko puolitettuna758g315kcal7.9g43.6g10.5g4.5g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615