Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen117g39kcal3.9g5.7g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio117g164kcal3.3g7.6g14g0g
Kirjolohifilee 292g483kcal48.9g0g32.1g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Tomaattisose tomaattipyree 41g31kcal1.8g5.3g0.1g0.4g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g26g17kcal2g2.4g0.1g0g
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g35g5.6kcal0.2g1.1g0g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.8g0.2g1.6g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 58g101kcal10.3g0g6.7g0g
Tilli, tuore 12g3.5kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3031g1929kcal148.4g95.6g106.8g7.8g
Valittu annoskoko1516g964kcal74.2g47.8g53.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna758g482kcal37.1g23.9g26.7g2g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.2g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890