Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.7g1.5g12.5g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g400g1380kcal100g236.8g8.8g43.2g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3032g3512kcal254g560.2g23g144.6g
Valittu annoskoko1516g1756kcal127g280.1g11.5g72.3g
Annoskoko puolitettuna758g878kcal63.5g140.1g5.8g36.2g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549