Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3690g1292kcal36.9g239.9g18.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2768g8870kcal740.9g0g662.5g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g1476g5166kcal265.7g870.8g57.6g88.6g
Sipuli (kuorittu)590g159kcal7.7g28.3g1.2g10g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g1476g2362kcal11.8g88.6g221.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35698kcal2126g2455.2g1922.4g197.2g
Valittu annoskoko10000g17849kcal1063g1227.6g961.2g98.6g
Annoskoko puolitettuna5000g8924kcal531.5g613.8g480.6g49.3g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720