Vadelmapiirakka

Pohja:

2½ dl erikoisvehnäjauhoja
100 grammaa sulatettua margariinia
1 kananmuna
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

200 g kermaviiliä
kananmuna
300 grammaa (n. 3 dl) vadelmia
150 grammaa mustikoita
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Vatkaa sula margariini ja sokeri sekaisin.

Lisää puolet jauhoista ja leivinjauhe.

Sekoita.

Lisää kananmuna.

Lisää loput jauhoista.

Anna hetken seisoa.

Sillä aikaa voit tehdä täytteen.

Sekoita täyteainekset keskinään hyvin.

Käytin kauhoja molempien sekoittamiseen.

Vispilä on vaikea puhdistaa taikinasta.

Paista 200*C lämpötilassa 30-45 minuuttia.

Pistin aluksi puoleksi tunniksi yläritilälle ja lopuksi vartiksi alaritilälle piirakkavuoan.

Kannattaa voidella piirakkavuoka ennen paistoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen13g90kcal0g0g10g0g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl31g112kcal3.7g22.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.7g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 25g22kcal0.8g1.1g1.5g0g
Vadelma 50g21kcal0.5g2g0.4g1.8g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g685kcal13.4g89.2g28g3.6g
Valittu annoskoko152g343kcal6.7g44.6g14g1.8g
Annoskoko puolitettuna76g171kcal3.4g22.3g7g0.9g
Arvot/100g100g225kcal4.4g29.3g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431375