Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali17g3.5kcal0.2g0.6g0g0.3g
Porkkana 17g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Palsternakka 6.2g4kcal0g0.7g0g0.3g
Selleri, annos 50g6.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paistijauheliha 10%17g28kcal3.3g0g1.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g16g6.5kcal0.3g1.3g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g110kcal8.6g8.8g3.8g2.2g
Valittu annoskoko152g55kcal4.3g4.4g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna76g28kcal2.2g2.2g1g0.6g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712