Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali70g15kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 20g44kcal3.5g0g3.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.4kcal0.7g1.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)5g4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.5kcal0g0g0.6g0g
Siirappi 1g3kcal0g0.7g0g0g
Ohrasuurimo 4.3g14kcal0.4g2.7g0.1g0.3g
Bataatti, kuorittu 18g14kcal0.3g3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g241kcal13.8g20.4g11g4.6g
Valittu annoskoko152g120kcal6.9g10.2g5.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna76g60kcal3.5g5.1g2.8g1.2g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704