Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g27g142kcal1.3g13.8g8.5g0g
Kananmuna kuoreton 53g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Sokeri 29g116kcal0g28.5g0g0g
Euroshopper margariini 60 %20g109kcal0.2g0.2g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.7g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, X-tra1.3g4.9kcal0g1.1g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g2.2g12kcal0.1g1.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 4.4g6.3kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Euroshopper margariini 60 %1.7g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g1049kcal19.8g111.4g56.2g0.8g
Valittu annoskoko152g525kcal9.9g55.7g28.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna76g262kcal5g27.9g14.1g0.2g
Arvot/100g100g345kcal6.5g36.6g18.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840