Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g3.3g12kcal0.5g1.9g0.2g0.3g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g10g12kcal0.7g1.6g0.3g6.9g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 4.1g28kcal1.1g0.3g2.4g0.5g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 4.8g16kcal1.4g0.3g1g1.5g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g8.3g28kcal0.2g0.2g2.9g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g6.1g2.9kcal0g0.6g0g0.1g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g15g8.8kcal1.5g0.6g0g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g17g12kcal1.9g0.4g0.3g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g18g104kcal3.9g3.5g9g1.9g
Kaurajauho 5.8g22kcal0.8g3.3g0.4g0.6g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g590kcal32.4g26.8g39.8g23.6g
Valittu annoskoko152g295kcal16.2g13.4g19.9g11.8g
Annoskoko puolitettuna76g147kcal8.1g6.7g10g5.9g
Arvot/100g100g194kcal10.7g8.8g13.1g7.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268098