Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia87g122kcal14.9g0g7g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)7.9g30kcal1g6g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g342kcal34.8g12.8g16.8g0.4g
Valittu annoskoko152g171kcal17.4g6.4g8.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna76g86kcal8.7g3.2g4.2g0.1g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112