Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g11g38kcal3.1g0.2g2.8g0g
Pirkka salsadippi medium20g11kcal0.2g2.6g0.1g0.3g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g22g26kcal0.6g1.1g2.2g0.1g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)33g8.2kcal0.3g1.4g0.1g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi22g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g44g33kcal7.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g269kcal23.8g12.8g13.6g0.8g
Valittu annoskoko152g134kcal11.9g6.4g6.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna76g67kcal6g3.2g3.4g0.2g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155