Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g23g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli19g34kcal1.6g0.4g2.8g0g
Ketsuppi, Felix5.1g4.6kcal0.1g1.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Persilja0.9g0.1kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g268kcal17.4g7g19g0.2g
Valittu annoskoko152g134kcal8.7g3.5g9.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna76g67kcal4.4g1.8g4.8g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674