Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g15g66kcal1.1g9.9g2.3g0.5g
Suolapähkinä, taffel3.6g23kcal1g0.5g1.9g0.3g
Suklaa tumma 7.3g38kcal0.3g3.9g2.3g0.4g
Voi 3.6g26kcal0g0g3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 36g61kcal2.7g1.5g4.7g0.9g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g13g17kcal1.7g0g1.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 4.4g13kcal0.7g0g1.1g0g
Sokeri 15g59kcal0g14.6g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g5.8kcal0.3g0.4g0.3g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g18g106kcal5.4g2.1g8.4g1.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 18g12kcal0.6g0.9g0.6g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen7.3g40kcal0.8g3.6g2.4g0.1g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g2.2g8.5kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g946kcal29.2g79g56.2g7.4g
Valittu annoskoko152g473kcal14.6g39.5g28.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna76g237kcal7.3g19.8g14.1g1.9g
Arvot/100g100g311kcal9.6g26g18.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882