Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi71g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 5.5g13kcal0.7g0.8g0.2g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 71g244kcal7.2g49.8g0.9g2.5g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g535kcal15.8g106.4g2.2g9.2g
Valittu annoskoko152g267kcal7.9g53.2g1.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna76g134kcal4g26.6g0.6g2.3g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248