Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.49g171kcal6.5g33.2g1.2g1.9g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)44g14kcal1.4g2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g19g135kcal0.2g0.2g15g0g
Neilikka, annos 4g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.9g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Siirappi 18g53kcal0g13g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g933kcal16.6g142.2g32.6g4.8g
Valittu annoskoko153g467kcal8.3g71.1g16.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna76g233kcal4.2g35.6g8.2g1.2g
Arvot/100g100g306kcal5.4g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450