Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%38g64kcal7.5g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g3.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Punaviini9g6.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g200kcal16.2g8.6g9g3g
Valittu annoskoko153g100kcal8.1g4.3g4.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna76g50kcal4.1g2.2g2.3g0.8g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608