Possupata

Paista liha ja jätä tilkkaan vettä kypsentymään pannulle.

Kuullota sipuli, porkkana ja kaali tilkassa öljyä kattilassa.

Lisää vesi ja lihat, anna hautua hetki, lisää mausteet ja paprika.

Hauduta n.1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g28g37kcal5.9g0g1.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi11g1.1kcal0.2g0.2g0g0g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Valkokaali keräkaali 34g9kcal0.4g1.4g0.1g0.7g
Paprika, punainen20g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sitruunamehu (Limmi)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g140kcal14g8.6g4.4g3.6g
Valittu annoskoko152g70kcal7g4.3g2.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna76g35kcal3.5g2.2g1.1g0.9g
Arvot/100g100g46kcal4.6g2.8g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193310