Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g3.8g10kcal0.3g1.9g0g0.5g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)5g10kcal0g2.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 19g24kcal2.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g418kcal39.8g12.4g22.8g1.4g
Valittu annoskoko153g209kcal19.9g6.2g11.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna76g104kcal10g3.1g5.7g0.4g
Arvot/100g100g137kcal13g4.1g7.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905