Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%39g67kcal7.8g0g3.9g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g70g114kcal5.9g8.4g5.6g3.3g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g39g47kcal0.9g1.9g3.9g0g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana305g524kcal29.2g20.6g34.6g6.6g
Valittu annoskoko153g262kcal14.6g10.3g17.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna76g131kcal7.3g5.2g8.7g1.7g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286257